Børn med særlige behov

Viden om at heale os selv og evnen og ansvaret til at give denne viden videre til vores børn er en potentiel valgmulighed.  Sundhed og harmoni er en tilstand vi selv lærer om gennem forståelse for at vores valg er med til at bestemme vores egen samt vores børns sundhed.

Her og nu forandres verden i et tempo der i sig selv er massivt udfordrende både på det følelsesmæssige og det mentale plan. Tiden er blevet et værdibegreb og en tyran, tiden til os selv, vores børn og familie og venner og bare det at finde ro i sig selv kan være en udfordring.

Mange investerer i krykker ( fjernsyn, computere, mobiltelefoner og lignende )for at kompensere for deres manglende nærvær og frustration over ikke at have overskud tid eller viden om hvordan de kan give al den kærlighed og livserfaring videre til deres børn som de dybest set ønsker.

Alle børn er unikke også børn med særlige behov.

Videnskaben og oldtidens viden er begyndt at smelte sammen og viden om hvordan hjerne, nervesystemer,  immumforsvar, hormonforsvar og kroppens organer fungerer optimal i samspil med  de sansepåvirkninger vi som mennesker modtager er blevet  forsket i  studeret og gennemtestet i årevis.

Resultaterne viser at det er forbløffende enkelt at påvirke sit helbred i den rigtige retning ved at kende samspillet i de sansepåvirkninger vi modtager

 Kroppens og psykens evne til at skade eller helbrede sig selv er et faktum 

Børn med særlige behov og årsagen til dette, kan ikke generaliseres. Disse børn er lige så unikke som alle andre børn, alle børn har behovet for at blive accepteret forstået og elsket og til at få hjælp til at tackle nogle af de udfordringer som deres forældre og omgivelser kan hjælpe dem til forstå og løse. Du har muligheden for selv at lære en teknik der hjælper dit barn. Det er ikke kompliceret men uhyre enkelt og effektivt.

Kontakt mig hvis du vil høre mere.

 

 

 

 

 

Oldtidens vismænd og videnskabens nærmer sig hinanden du finder nøglen til himmerige indeni, siger vismanden, videnskabsmanden har identificeret hjertet som kroppens højeste intelligens, du finder alle svarene indeni dig selv siger vismanden,