Effektiv og testvindene vandrensning teknik

Effektiv og testvindene vandrensning teknik

Filtermaterialet blev oprindeligt udviklet til rensning af vand forurenet med radioaktive affaldsprodukter såsom Cæsium-137 (fjernet ved en hastighed på 99,7%). Det viste sig også yderst effektive mod tungmetaller og kemikalier samt mod bakterier og parasitter. Flere praktiske produkter til forskellige formål er nu blevet udviklet. Det unikke materiale tiltrækker og fanger næsten alle fremmedlegemer samt kalk og blødgør vandet .

Fire teknikker i en

Filtermaterielet virker på fire måder:  hvor kun vandmolekyler kan passere gennem spiralerne.

Affaldsprodukter medicinske og andre kemikalier bliver effektivt fanget og kan ikke komme tilbage i vandet igen, modsat ved kendte tekniker f.eks ved såkaldt tilbage trykstød som er almindeligt i alle rørledninger.

Desuden er det muligt for mineraler at forblive i vandet, således at balancen for netop kroppen holdes med rette niveau af mineraler og samtidig fjerner kalk fra vandet også.

Filteret er effektiv mod næsten alle forureninger og kan fjerne følgende

stoffer, blandt mange andre, op til de angivne procenter:

aluminium 90%, bly 99%, kobber 97%, cæsium-137 99,7%,

cadmium 90%, jern 95%, klor 100%, bakterier 99,9%, pesticider 98%,

petrokemikalier 88%, uran 98,4%, medicinrester 99,8

Sundt vand

Afhængigt af hårdheden af vandet, før rensning, vil filteret producere

vand med netop den rigtige mængde af mineraler og sporstoffer.

Microspiral patronen findes i tre forskellige standarder

som du vælger afhængigt af hårdheden af dit vand.

Patronen indikerer, når den skal udskiftes ved at vandgennemstrømningen falder  og den er meget enkel at skifte.

Øget kapacitet over tid

Interessant at bemærke, er, at kapaciteten af patronen med patenteret microspiral materiale faktisk stiger over tid, snarere end falder som alle andre kendte filtermaterialer på markedet idag hvor carbon-kul eller keramik og andre hurtigt forringes.

Bakterier og parasitter - certificering

Filteret er certificeret og godkendt til bekæmpelse af bakterier og parasitter og betyder at vand ikke længere behøver at blive kogt, inden det fortæres hvis det er blevet filtreret med microspiral filter.

Evt. kombinationen med en effektiv UV-lys teknik med ISO-certificering er en meget effiktiv riskostyring i områder med meget forurenet vand eller usikkerhed herom.

Vi har alle typer af microspiral enheder med forskellig kapacitet. (Op til 19.000 liter / time). En ny funktion er et særlig sikkerhed kredsløb, der automatisk lukker strømmen, hvis en af UV-lys enhederne stopper med at arbejde. Øvrige modeller behøver ingen strømtilslutning.

Microspiralfilter - løsningen

Hvis du har brug for et filter, der fjerner optimalt uønskede stoffer i vandet, men bevare de sunde mineraler,er denne unike og patenterede teknik løsningen.

Flere af de mest omfattende test er blevet udført af verdens mest anerkendte analyse institut Pasteur Research Institut, som nu anbefaler microspiral filter til brug i skoler og hospitaler samt i hjemlige miljø, pågrund af de imponerende resultater af nævnte tests som ingen anden filter teknik har kunne opnå.

 

Filterkasse

Vores produkter bliver løbende testet af Institut Pasteur og NSF

 

 

www.pasteur.fr www.nsf.org