Cellcare a3 apparat

Cellcare 3A-apparatet virker ved at producere et koncentreret felt af negativt ladede ioner, der blæses ind på kroppens akupunkturpunkter og meridianer så kroppens organer påvirkes positivt, og cellestofskiftet bedres. 

Det er en behandlingsform der er opstået som en inspiration om at koble principper fra akupunktur og homøopati sammen. 

Cellcare terapien, virker på den måde at det stabiliserer energibaner og kirtler for til slut at genskabe styrken i dit immunforsvar.

Cellcare 3A terapi startede på behandling af kræft på hospital i Thailand. Vi må så tålmodigt afvente hvornår de danske sundhedsmyndigheder bliver seriøst interesserede  i lignende tiltag i danmark. Se artikel fra BT. lørdag 23 maj 2013

Cellcare 3A har gennem tiderne bevist  at der skabes store resultater med mennesker og dyr.  Galopheste, Moskusokser og Elefanter,for blot at nævne nogle. Maskinens  opfinder John Wetling har, tilbage i 2002 behandlet elefanten Tonsak der led af vokseværk. Den viste sin taknemmelighed ved at trutte af begejstring når John Wetling kom forbi med sit Cellcare apparat.

Unik til sår og brandsårs behandling, smerter fordøjelsesbesværer, unik før og efter kemoterapi ( dog ikke samtidig med kemo) . Man kan bruge metoden til stort set alt: Betændelser, tarmsygdomme, gigt, smerter, museskader, sårheling, brandsårsheling.

Samtidig skaber den balance i kroppens energibaner, styrker immunforsvaret og bevirker således at kroppens indre organer arbejder som de skal. De bliver aktive og glade og når din krop er glad, bliver du også glad.

Hej Palle.
Min teknologi er i dag medicinsk godkendt efter det medicinske direktiv og CE mærket i klasse IIa til brug i sårheling og brandsårs heling.
www.wetlinghealth.com

Cellcare 3 a terapi maskinen har forskellige indstillings muligheder og kan tilpasses til den bedste effekt alt efter hvad energien skal afhjælpe ( kan ikke bruges hos mennesker med pacemaker eller metaldele indopereret i kroppen)

Inspiration og interesse facebookgruppe klik link.

https://www.facebook.com/groups/652272884788240/

 

Naturens egen cellcare

stabiliserer energibaner og kirtler genskab balancen i dit immunforsvar.