Find Holger eller find dig selv. Coaching kan også være en opvågning til øget livskvalitet

Coaching kan være et værktøj til at finde balance og harmoni i sit liv i forhold til hvilke drømme eller mål der er vigtige for den enkelte.

Coaching kan være et værktøj til at bryde ubalancer og disharmoni i forhold til at føle sig fanget i en frustrerende spiral.

Vi bliver bombarderet med sanseindtryk og påvirkninger fra vores omgivelser hele livet igennem, disse sanseindtryk og påvirkninger tackler vi som mennesker individuel.

Coaching kan både bruges som værktøj til at bryde en frustrerende spiral, Coaching kan også bruges til at komme nærmere sine drømme og mål.

Coaching tager udgangspunkt i hvordan du har behandlet og forstået de sanseindtryk du møder gennem livet. 

Oldtidens vismænd og videnskabens nærmer sig hinanden du finder nøglen til himmerige indeni, siger vismanden, videnskabsmanden har identificeret hjertet som kroppens højeste intelligens, du finder alle svarene indeni dig selv siger vismanden,
En af nøglerne til at leve i harmoni med sig selv og verden, kan i høj grad handle om at sætte sig ud over vores selvbeskyttelse og træffe valg ud fra hvad der inspirerer os og pirrer vores nysgerrighed for at se tingene som helt nye og lade tingene folde sig ud uden at vi skal have en facitliste, lidt som et barn eller en kreativ kunster som lader oplevelsen suge ind i flowet.

 

Kend dig selv og øg forståelsen for din krops samlede intelligens og lær at coache dig selv i den retning du selv ønsker.

https://www.facebook.com/Selvcoaching-gennem-Hjertet-kend-og-forst%C3%A5-dit-potentiale-240767612763284/

 

Giv slip og find Inspiration

https://drive.google.com/file/d/1MNW0rgB2gcQQ4AC02Y2-DVw-bmEJQMUa/view?usp=sharing 

https://www.facebook.com/inga.caspersen/videos/10214554397353629/

Videoeksempler fra Helsemessen i Næstved 

 

Vær stille og oplev dit eget flow og kom tættere på din egen sande natur.
Frihed uden grænser, starter med at acceptere alle sider af sig selv. 
Omfavn alle dine begrænsninger og kys dem farvel.

Du kan altid rykke direkte frem til start, helt uden anstrengelse du er der nemlig hele tiden Nuet er altid dit kraftpunkt.